Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse
carcasa CD slim 5,2mm

carcasa CD slim 5,2mm

 

 

Pret: 3.00 Lei

Comanda acest produs

carcasa CD slim 5,2mm
Comanda instant - carcasa CD slim 5,2mm

Email Telefon

carcasa CD slim 5,2mm

Carcasa subtire (slim) pentru CD, cu grosimea de 5.2 mm, cu tavita neagra si fata transparenta.

Permite introducerea unei etichete sub fata transparenta.

Este o carcasa de calitate superioara (premium) produsa in Europa. Gradul de finisare a muchiilor si colturilor este de inalta calitate. Toate finisajele sunt impecabile, oferind carcasei un aspect placut la vedere si atingere.

Carcasele slim CD sunt de tip machine paching (MP), adica pot fi folosite inclusiv in procesele de ambalare automatizate executate de masini si utilaje de infoliere si impachetare.

Desi se numeste in mod popular carcasa slim pentru CD totusi ea poate stoca in ea orice tip de disc optic care are diametrul exterior de 12 cm (CD, DVD, BD - Bluray)

Dimensiuni: inaltime 12,6 cm x latime 14,4 cm x grosime 0,52 cm

Carcasele numite generic "pentru CD" sunt facute din material plastic mult mai gros si mai casant fata de cel din care se confectioneaza cele numite popular "carcase pentru DVD" sau cele numite "carcase pentru bluray ". Carcasele pentru CD sunt turnate din plastic mai rigid (policarbonat) decat cele pentru DVD sau blu ray (care sunt fabricate din PP).

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Rubin S.R.L., CIF: RO1811051, Reg.Com: J35/1248/1991

tronica.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.