Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse

Detalii - contact

Firma este înființată ca întreprindere mică în 1990, apoi ca SRL în 29 iunie 1991. "Rubin srl" a trecut de 30 ani de provocări, împliniri si succese. A devenit unul dintre punctele de referintă în electronica Timișoarei și Banatului, aprovizionand cetățenii, depanatorii si consumatorii cu cele necesare în electronică. Personalul nostru îl alegem pe criterii de competență, amabilitate și promptitudine în deservire. Sperăm să ramanem mereu un real ajutor pentru clienții noștri, să își găsească produsele electronice de care au nevoie si să fie multumiți cu calitatea lor. Am ales produsele noastre astfel incat sa oferim cel mai bun raport calitate/preț. Am dezvoltat relațiile cu producatorii si furnizorii care sa ofere cele mai bune produse si garanția ca eventualele neajunsuri să fie rezolvate în cel mai scurt timp posibil, în cele mai bune condiții. 

Promovăm produsele românești.

 Relația firmă - client este considerată primordială, orice problema fiind analizată obiectiv și cu înțelegere. Am început programul de implementare a certificarii calității pentru managementul și serviciile prestate de Rubin srl, la nivel european ISO9001/2007-2018 prin Concordia-CERT srl din Timișoara. Vom promova o politică primordial a calității în vederea împlinirii dorințelor exprimate de dumneavoastră, la cererea pentru anumite articole. Incurajăm comentariile „review” la produse. Cel mai activ comentator, semestrial, primește  un voucer de achiziții,  valoric. 

Pentru servicii de sonorizare, spectacole LASEER dedicate unor evenimente sau concerte vedeți siteul: 

www.lasershow.name

Primim ca donații, fără cost, electronicele uzate pentru reciclarea lor superioară, recuperare și refolosirea unor componente. 

Pentru electronicele cumpărate puteți lăsa, la schimb, electronicele uzate în magazinele noastre (becuri, baterii uzate, cabluri defecte și aparate electronice vechi). La intrare veți găsi două cutii pentru depozitare selectivă.

Rubin srl str. I.Ghica nr 1 Timișoara, 300161 Cod fiscal RO1811051, J35/1248/1991 tel 0356 425922, 0356 425923

Pentru orice solicitări puteți folosi adresa de email rubintm@gmail.com sau contact@tronica.ro

Deviza noastră:    Rubin - garantia specialistilor!

Pe harta Timisoarei:

Rubin pe harta TimisoaraNe puteti contacta completand formularul de mai jos:

Formular de contact

Nume: Prenume:
Telefon: Email:
Mesaj:
Vreau sa ma abonez la noutatile si ofertele tronica.ro
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
spacer
Website detinut de Rubin S.R.L., CIF: RO1811051, Reg.Com: J35/1248/1991

tronica.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.